diary.

Juli genom bilder

Juli genom bilder

Juli månad genom snapshots! Nu kör vi. 🥰

fotograf maria ekblad

Vi började månaden genom att bo en vecka hos mina föräldrar, i stugan på deras tomt. Det var ganska kallt och regnigt, men det kom också någon varm dag då vi kunde hänga på deras brygga. Två höll sig dock i skuggan och en av dem programmerade spel. Gissa vem?

fotograf-alingsas-goteborg-bebisfoto

Det började också komma blåbär, vilket jag älskar så mycket.

fotograf_goteborg Maria ekblad Alingsås bebisfotograf barnfotograf

En av de få sista sommarkvällarna på vår gata i stan.

fotograf-alingsas-goteborg-bebisfoto

Katterna fick ett nytt katträd, och blev nöjda över det. En viss svartvit individ hade kräkts ner hela förra uppifrån bokhyllan, så vi fick byta ut det.

Och annars har vi umgåtts med kompisar, och hängt mycket i Alingsås. Det kommer vara så skönt att inte behöva åka bil hem efter sådana kvällar!

fotograf-alingsas-goteborg-bebisfoto

Tillslut blev jag äntligen så bra från både infektioner, bröstbölder och sår att jag fick bada! Årets första och hittills enda bad, lite sjukt ändå. Förra året badade jag från maj haha.

fotograf maria ekblad

Många varma dagar har vi faktiskt mest gömt oss hemma. Svårt med bebis när det varit 32 grader både ute och nästan inne.

fotograf-alingsas-goteborg-bebisfoto

Och till sist har vi lagt otroliga mängder på att rensa på vinden, i källaren och i lägenheten. Gud vad mycket man samlar på sig genom att bo på ett ställe i 10 år. Och vinden har inte direkt varit prioriterad eller organiserad. Men efter många timmar har det börjat bli ordning och flyttkartonger där, och det bara 25 dagar kvar till vi flyttar från Göteborg till Alingsås. Pepp!!!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås