NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

maria ekblad fotograf

September genom bilder

maria ekblad fotograf

September genom bilder

Här kommer september genom mobilen!

maria ekblad fotograf

Efter låååång tid vad jag äntligen iväg och klippte mig. Eftersom jag var gravid och det var pandemi hela vintern så vågade jag mig inte iväg, och sen med en nyfödd har det inte direkt varit prioriterat men det var så skönt att bli av med alla slitna toppar. Jag gick till Vazz här i Alingsås och de var toppen. Supersnabba och duktiga med mig som är så allergisk. Jag brukar alltid få tvätta håret efter jag har klippt mig för det sitter så mycket parfym i alla saxar och redskap men inte denna gången. Supernöjd!

fotograf Alingsås öppen förskola

Jag och bebisen och våra vänner har provat på öppna förskolan här i Alingsås. Så mysig aktivitet på de föräldralediga dagarna. Jag tror egentligen att vår dotter kommer tycka mer om det när hon är ännu större men det var roligt redan nu.

Mamma och pappa var på besök och vi fick en superfin lampa i inflyttningspresent. Den behövde fixas för att kunna hängas upp och det krävdes en civilingenjör och en överläkare i ortopedi för att få till det.

fotograf Alingsås Maria ekblad studio

Sen har otroligt mycket tid och tankeverksamhet gått åt till en spännande sak på den här gatan i Alingsås. Mer om det sen!

fotograf maria ekblad smash the cake Göteborg Alingsås

Och jag började fotografera i studion igen! Det kändes så roligt att vara igång igen. Jag hade en smash the cake i studion och det var en liten tjej som jag fotade nyföddbilder på förra året. Mina kunder åkte över två timmar för att fotograferas hos mig i Göteborg så det var så hedrade. Jag fick en fin behind the scenes-film av mamman sen.

fotograf Göteborg

Och sen har hösten visat sig från sin finaste sida. Här var en vacker himmel en dag när vi hälsade på hos mina föräldrar.

 

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad