tips använda mobilbilder
   diary.

5 tips på hur du kan använda dina mobilbilder

tips använda mobilbilder

5 tips på hur du kan använda dina mobilbilder

Det är så otroligt vanligt att man har mobilen fylld med något av det viktigaste vi har, bilder på nära och kära, men ändå så gör vi sällan något med dem. Och även om jag tycker att professionella bilder är något helt annat, så är dina mobilbilder också viktiga och därför är det viktigt att de kommer ut ur telefonen.

tips använda mobilbilder

Om du inte redan har gjort det så är det väldigt kul att ha en personlig almanacka med bilder från förra året. Man kan beställa en för 2023 fortfarande!

tips använda mobilbilderEn annan fin grej är att beställa kylskåpsmagneter med roliga minnen på. Perfekt sätt att få det mer personligt i köket!

På vissa sidor kan du som privatperson beställa egna pekböcker med dina bilder. Perfekt om man har små barn hemma så de kan leka med alla bilder men det är okej om boken blir lite sliten.

tips använda mobilbilder

Ett jättefint sätt att använda sina bilder är att klippa ihop en film eller ett bildspel. Man kan lätt blanda filmklipp och bilder och det blir ett jättekul minne. Man kan göra en för barnets första år, en per månad eller från ett lov!

Visste du att Postnord har en tjänst där du kan skicka vykort direkt med dina egna bilder? Det är perfekt om man är ute och reser eller gör något extra kul. Du kan göra det i deras app eller på deras hemsida som heter riktigavykort.postnord.se

barnfotografering göteborg fotograf Maria Ekblad

Och även om mobilbilder är jättekul, så går det ju inte att jämföra med riktiga bilder från studion. Så om du vill ha mer fina minnen på din familj så är det bara att höra av sig.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås