familjefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekblad
   diary.

Så kan du använda dina bilder i jul

familjefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekblad

Så kan du använda dina bilder i jul

Nu när december närmar sig finns det en hel del fina saker man kan göra med sina foton, så här kommer en guide med inspiration!

Tavlor som julklapp

Det mest självklara är kanske att ge bort bilderna som inramade tavlor. Alla släktingar blir glada för en vacker inramad tavla på hela er som familj eller på barnbarnen. Mina bordsförstoringar är en väldigt populär julklapp och finns i två olika storlekar med svart och vit ram.

barnfotgorafering inramad tavla fotograf Maria Ekblad

Använd bilderna som dekorationer

Ett annat kul tips är att använda bilder till dekorationer! Jag har sett att man kan till exempel beställa julpynt och julkulor med sina bilder på om man vill hänga dem i granen, eller så kan man skriva ut en liten bild på det barnet som ska få julklappen. Perfekt för barn som inte kan läsa än. Eller skriv ut en bild på hela familjen och sätt under snöret, så ser man vem julklappen är från!

Skicka en julhälsning

Julkort är ju verkligen ett kul och klassiskt sätt att använda sina bilder till! Det måste ju inte vara en julig bild utan det kan också vara en fin bild på barnen eller hela familjen. Det viktiga är ju vem hälsningen är från och i dessa tider får man ju mest räkningar på posten, så vem blir inte glad för det. 😍

familjefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekblad

Personliga julkulor

Vissa företag gör personliga julkulor med foton och hur fint är det inte att ha det i granen.

Fotokalender för 2023

En annan rolig sak att använda era bilder till i slutet av året är att beställa en fotokalender till nästa år. Extra kul och personligt att ha hemma på väggen!

fotograf maria ekblad nyföddfotograf göteborg

Personligt pussel med egen bild

Man kan också beställa från olika hemsidor är ett personligt pussel med sitt eget foto. Antingen kan man mysa hemma själv med det när det är kallt ute, eller också ge bort i julklapp.

Lekar & pyssel för barnen

Man kan ju också använda bilderna för att göra pyssel och lekar för barnen. Skriv ut bilder och använd som en del av en skattkarta, eller låt barnen klippa och klistra ihop något fint.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås