NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

2018 – Vecka 7

2018 – Vecka 7

Den här veckan skulle jag och min pojkvän ha lite lediga dagar ihop men istället har han varit sjuk. Så det blev inte som vi tänkt men det blev bra ändå.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag har varit i studion och printat och gjort tavlor. Att skaffa en egen ramverkstad är typ det bästa jag har gjort för mitt företag. Jag ÄLSKAR printa, laminera och rama in själv. Det passar inte alla fotografer så jag kan verkligen inte rekommendera det för vem som helst för det är mycket jobb och kräver kunskap och tålamod, men I love it. 😍 Jag gjorde bland annat klart tavlan på fina Ines och Sara, som ni såg i förra inlägget.

Jag har hängt med flera kompisar. Dels var jag hemma hos min ena väns familj och deras små gulliga barn. Känns så kul och viktigt att träffa dem, jag vill ju gärna utveckla en egen relation med dem och att de minns mig från gång till gång. :’) Men det blev inga bilder därifrån utan istället en bild från när jag och min kompis Veronica var på Tugg och åt finhamburgare.

nyföddfotograf i göteborg

Och sen lyckades jag och min favoritperson ta oss ut för att äta thaimat igår. Så mysigt! Och skönt att han mår bättre och att jag inte har blivit smittad. 40 graders feber, nej tack.

Tips tankar och annat kul

» Creed – Vi såg den i veckan och kan verkligen rekommendera den. Jag har inte sett de andra Rocky-filmerna och jag har inget intresse av boxning men jag tyckte verkligen den var så bra. Finns på Netflix. 😍

» Jag är såå peppad på imorgon för då ska jag nämligen beställa ett NYTT KÖK till studion. Hurra!!! Alltså det som finns nu, jag tror aldrig jag har bloggat en bild från den vinkeln för det är så himla osnyggt, plus världens sämsta planering. Så ser så mycket fram emot att få bättre planlösning (VEM behöver två diskhoar bredvid varandra i en studio, vem bygger ens så!?), bättre förvaring men också tvättmaskin. Nyföddfotograferingar genererar ju en hel del tvätt, och det kommer bli så skönt att slippa frakta detta mellan studion och hemma. Kommer underlätta mitt arbete så mycket. :D

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad