diary.

9 bilder du måste fota i sommar

9 bilder du måste fota i sommar

Sommaren är ju något av det finaste vi har här i Sverige, och det är också en underbar tid att skapa minnen. Här kommer en guide till dig med bilder som du måste passa på att fota i sommar, oavsett om du fotar med en kameran eller mobilen.

Bilder på när ni badar

Sommaren är ju den stora badsäsongen och bilder på när ni badar och leker i vatten är så härliga! Oavsett om det är stranden vid en sjö, havet eller i en pool.

fotgraf maria ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

Bilder på kalas & tillställningar

Sommaren är ju verkligen högtiden för kalas, tillställningar och bröllop vilket är så kul! Passa på att fota bilder på er finklädda innan sådana stunder, när alla är glada och pirriga inför det roliga eller kul saker som händer under tillställningarna.

Bilder på folk tillsammans

Sommaren är ju också ett tillfälle då vi alla samlas. Oavsett om det är släkten som reser till varandra, vänner som inte har träffats på länge eller att man äntligen har tid att umgås med bästa vännerna så är det verkligen värt att ta fram kameran eller telefonen och fånga en bild på alla.

barnfotografering alingsås

Bilder på när barnen leker

Sommaren är ju lekens tid, så passa på att fota era barn med spring i benen och solsken i blick.

fotograf

Bilder på mysiga stunder

Och sedan på kvällen, och på morgonen så kommer ju ofta myset efter all intensiv lek. Och finns det något gosigare än trötta barn som kurar ihop sig i ens knä? Passa på att fånga bilder även på detta, för det är sådant som betyder mycket i framtiden.

Bilder med våra äldre

På tal om att betyda mycket i framtiden, behöver jag ens säga något här? Fota bara, och tacka mig sedan.

Bilder på en rolig utflykt

Utflykter och kul äventyr är ju vad sommaren är till för, så oavsett om det är att utforska en ny del av en skog att leka i, åka till något speciellt ställe vid havet, eller gå på en kul lekpark, passa på att ta upp kameran.

Bilder på en resa

Många reser ju på sommaren, och sådana minnen är ju såklart något ni ska ha. Fota era glada barn, fota omgivningarna och allt roligt ni hittar på!

nyföddfotografering Borås fotograf Maria Ekblad tvillingar bebisfoto studio

Bilder på hela familjen tillsammans

Och till sist, det viktigaste av allt. Fota hela familjen tillsammans. För man får bara ett begränsat antal somrar tillsammans med sina barn, innan de ska iväg i livet på egna äventyr. Så missa inte detta, utan ta de här superviktiga bilderna. Och om det är svårt att få alla fina på bild tillsammans, så är det bara att skicka en förfrågan så hjälper jag er!

 

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås