diary.

Blodhunden

Blodhunden

Ibland känns det verkligen som att min hjärna är lite enkelspårig. Jag har så lätt att snöa in på projekt och bli besatt av saker jag vill göra eller ha. Jag brukar på skämt tänka att jag är som en blodhund som får vittring på något och verkligen inte kan släppa spåret, haha. Så jag har lätt för att gå från idé till handling. Det är en av mina styrkor, för det är anledningen till att jag bloggar, fotar och arbetar med mitt företag, men kan också vara lite jobbigt när det jag snöar in på saker som är svåra att göra (på en gång, eller över huvudtaget) eller svåra få tag på.

Mina senaste grejer är att jag vill ha en fluffig jacka och jag är sugen på att börja printa och rama in tavlorna jag säljer själv. Och jag kan inte tänka på något annat haha. Hela kvällen igår satt jag och googlade skrivare, lamineringsmaskiner och räknade på om det skulle vara svårt att lära sig, hur mycket tid det kan ta och om det är smart ekonomiskt för mig. Det är ju ett stort projekt i sådana fall, så jag vet inte ens om det kommer bli av, men jag gillar tanken på att hela mitt sortiment är helt och hållet mig, från grunden. Från egendesignade- och sydda gravidklänningar till egenproducerade tavlor i kundens hem. :) Men ja, vi får se längre fram.

Gällande jackan så tyckte jag att Lina (bruden i lördags) hade så himla fin fluffig kappa. Och jag älskar ju Vanja Wikströms blogg och podd och nu när jag har sett en så fin fluffiga jacka på Vanja tillräckligt många gånger så har jag blivit kär. Men den är såklart slutsåld över allt. Så nu letar jag som en galning efter någon affär där den kan finnas, eller ett bra substitut! Vi får väl se om jag hittar något bra. :)

Kolla vad fin Vanja är i sin coola jacka! Ni hittar hennes blogg här, med massa inspirerande saker, både personligt och företagande! 

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås