diary.

Mitt senaste dygn på instagram story

Mitt senaste dygn på instagram story

Jag tänkte vi kunde kika på hur mitt senaste dygn har sett ut enligt min instagram story! Jag lägger ju upp mycket saker där och det är verkligen högt och lågt.

nyföddfoto fotograf maria ekblad

Igårkväll (eftersom bilderna ligger uppe i 24 h) så var jag och mamma på stand up i Alingsås. Vi såg Emma Knyckares föreställning ”Årets mama” och innan dess åt vi på resturang. Så mysig kväll, vi gillar ju att gå på olika föreställningar och konserter.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Idag på förmiddagen var det dags för nyföddfotografering i studion i Högsbo, och här är bean bagen och allt i ordning. Föräldrarna hade önskat rosa och vitt, vilket vi körde på.

Säg hej till Lilla Noelle som fotograferades. Alltså hur gullig är inte denna kalufs? Vi fick jättemånga fina bilder, och när Noelle hade somnat var det nästan svårt att väcka henne.

Färdigfotad! Efter fotograferingen backade jag upp alla bilderna och mötte upp pappa.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Vi körde sushilunch på mitt favoritställe vid studion.

Sen gjorde vi tusen ärenden, till exempel åkte till Kifab som är en affär man som egenföretagare kan köpa kontorsmaterial och allt möjligt till studion. Jag behövde fylla på med kuvert, prensentpapper och massor mer småsaker. Det är precis som med Ikea, trots att det kändes som att jag knappt köpte något så handlade jag för 2000 haha.

Sedan åkte vi till Scandinavian photo som var huvuddestinationen idag, för jag behövde hjälp att köpa nya bakgrunder. Jag använder pappersbakgrunder i studion och de är 2,7 m långa, så de går inte in i min bil. Och som ni ser, knappt in i pappas heller haha. Men jag är mycket nöjd med att vi tog oss tid att åka dit, både de jag har just nu håller på att ta slut.

Det var allt som var upplagt det senaste dygnet. Hoppas ni tyckte om lite bilder som är tagna lite mer i stunden.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås