diary.

Nyföddfotografering i Göteborg » Cornelia

Nyföddfotografering i Göteborg » Cornelia

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografering i Göteborg

Här har ni en film med behind the scenes från Cornelias nyföddfotografering. Hon var bara 8 dagar vid fotograferingen och bilderna blev så fina. :)

Hennes föräldrar kommer till studion idag för bildvisning, vilket alltid ingår i mina fotograferingar. Cirka 2-3 veckor efter fotograferingen kommer man tillbaka till studion och vi går gemensamt igenom alla bilder från fotograferingen och de olika val av tavlor och fotoböcker man kan göra. Jag finns med som smakråd och guide. Jag tycker det är ett så härligt sätt att arbeta, dels för det är så roligt att träffas igen och se alla reaktioner på bilderna, men också för att det är det bästa sättet att kunna ge god kundservice. Jag vet hur överväldigande det kan vara med många fina bilder och massor med val för produkter. Och jag vet att om man ska sitta själv och välja hemma vid datorn så blir det oftast inte av, utan livet kommer emellan. Därför är bildvisning så bra, för alla val görs på plats och vi alla kan vara säkra på att ni vill ha allra mest. :)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås