diary.

Snöflingor

Snöflingor

Som sagt, jag älskar macrofotografering och det passar ju toppen med ett av mina mål för 2016, att fotografera mer för min egen skull. Jag går verkligen in i min egen lilla värld helt och hållet när jag hittar spännande motiv med mitt macroobjektiv. Morgonen innan vi åkte hem från Sälen började det snöa perfekta snöflingor och jag blev så himla glad. Det har ju inte funnits supermycket bra snö i Göteborg den senaste tiden, och det krävs ju en viss temperatur för att snöflingorna inte bara ska bli en enda stor gröt. Det blåste en hel del, men jag hann fånga de här fina på bild innan de blåste bort!

Nyföddfotograf Fotograf Maria Ekblad GöteborgNyföddfotograf Fotograf Maria Ekblad Göteborg

17 svar

  1. Alltså wow, vilka pangbilder!! Snöflingor är så rackarns vackra och du har verkligen fångat dem hur bra som helst! Vad är det för något de landat på, speciellt det mörka på andra bilden? Asfint!

    Svar: Tack fina! Det gör faktiskt jag med, eller jag gjorde men nu har vi fått snö och -20 grader så nu när vi har riktigt vinter längtar jag inte efter sommar riktigt än ;)

    1. Tack Rania! Det är bilen, den ljusa bilden är på fönstret och den mörka är på motorhuven. Åh jag vill också ha minusgrader och snö här! Längtar!

  2. Wow! Magiskt! Kan sitta och titta på den här typen av bilder hur länge som helst, så vackert och faschinerande med snöflingor!

    1. Tack Annie! Ja fast nu regnar det mest här. Det får gärna bli äkta snö igen eller vår haha!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås