diary.

Inte lite resfeber

Inte lite resfeber

I tre år har jag suttit bakom skärmen och fått nästan magknip av längtan när jag har sett bilder från Emelies Ohlssons workshops utomlands. Så i år tänkte jag att nu ska jag åka med. Jag bevakade datorn som en liten dåre dagen platserna släpptes (jag var på släktkalas i Borlänge haha, men man får ju prioritera ;) ) och har längtat sedan dess. Imorgon tidigt sitter jag på ett plan till Santorini, och ska i fyra dagar bara nörda bröllopsfotografering, motljus och Santorinis fina miljöer med 10 andra fotografer och grymma Emelie.

Väskan är packad, batterierna är laddade, minneskorten formaterade, objektiven och kamerahusen nerpackade och jag är så resfebrig! Dels av förväntan, och dels för jag har blivit mer och mer flygrädd de senaste åren. Men jag klarade ju av att flyga till Tokyo och tillbaka helt själv för 3 år sedan, så det här ska jag väl klara. Wifin är tydligen inte så bra på hotellet, så jag kommer i första hand lägga upp sneak peaks på min facebooksida. Sedan kan ni förvänta er en bildbomb här på bloggen när jag är hemma. :D

Maria Ekblad Göteborg Nyföddfotograf

Ett svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås