diary.

Make things happen

Make things happen

I helgen har jag varit på en underbar workshop tillsammans med Emelie Ohlsson och mina härliga fotografvänner. Det är så roligt att vi träffades på Santorini, eller i andra sammanhang och nu träffas vi då och då på sådana tillställningar. Helgen har varit toppen. Vi har inte fokuserat mycket alls på fotografering (även om det blev lite bilder i solnedgången) utan vi har pratat varumärke, företagande och att nå sina mål. Emelie är ju världens bästa mentor och lärare, hon hade verkligen ansträngt sig till det yttersta för att göra det så roligt och spännande för oss som möjligt och för att hjälpa oss komma i rätt riktning. Jag som ofta känner att jag har ett stort pratbehov gällande allt som har med företagande, varumärke och marknadsföring att göra tycker helgen gav så otroligt mycket. Det är så värdefullt att hänga med likasinnade. Nu är hela hjärnan överfull med alla idéer. Längtar tills jag hinner sätta fart med dem.

Här är ett gäng bilder, de första är fotograferade av mig och Johanna som också deltog på kursen, och de andra av Emelies assistent Evelina.

FotografMariaEkblad_NyfoddfotografGoteborg06FotografMariaEkblad_NyfoddfotografGoteborgmakethingshappen-workshop_3 (1)makethingshappen-workshop_3 (2)makethingshappen-workshop_0 (2)

Tack Emelie för en superbra och inspirerande helg. Nu kör vi. :D

4 svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås