NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

ettårsfotografering göteborg leia bebisfoto ettåring

Ettårsfotografering i Göteborg » Leia

ettårsfotografering göteborg leia bebisfoto ettåring

Ettårsfotografering i Göteborg » Leia

Här kommer ett gäng favoriter från Leias ettårsfotografering. Jag har fotat denna fina familjen sedan Noah, Leias storebror, var nyfödd. Med Leia gjorde vi en minisession med gravidfotografering, nyföddfotografering och nu var det dags att fira ettårsdagen! Vi använde en av mina små tyllkjolar man kan låna till fotografering och visst blev det fint med blått. Jag har flera stycken i olika färger (rosa, gräddvit, grå, gul och blå just nu) och jag tycker det är så kul när fler än den rosa och vita kommer till användning, även om det är superfint det med. Det är roligt med både nyföddbilder och ettårsbilder, för när man tittar på nyföddbilderna så är hon ju så himla lik… sig själv. Det är ju självklart att hon är det haha, men det är så häftigt att se. Och att kunna se hur mycket hon har utvecklats på bara 12 månader.

Leia var jätteglad och härlig att fotografera, busade runt, välte klossar och kröp omkring i studion. Vi fick flytta tillbaka henne ett antal gånger! Och hon tog även ganska många steg, från mig till Leisy under fotograferingen och det var tydligen första gången hon gick så långt. Så det var roligt att det hände i min studio. 😀 För att se behind the scenes har jag länkat en video längst ner i inlägget!

ettårsfotografering göteborg leia bebisfoto ettåringettårsfotografering göteborg leia bebisfoto ettåringettårsfotografering göteborg leia bebisfoto ettåringettårsfotografering göteborg leia bebisfoto ettåringettårsfotografering göteborg leia bebisfoto ettåring

 

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad