diary.

Nya spännande projekt med video

Nya spännande projekt med video

Som ni kanske har märkt på senaste tiden har jag börjat göra lite mer videoklipp, bland annat behind the scenes från både gravidfotograferingar och nyföddfotograferingar. Jag tycker det är så himla roligt! Jag är ju verkligen helt ny på allt vad film heter. Men jag är ju helt självlärd när det gäller fotograferande, så just nu sitter jag och kollar youtubevideos om hur man redigerar film när jag har en stund över. För det räcker ju inte med att jobba som socionom, fotograf, blogga och ha ett liv med sambo, familj och kompisar. Nej självklart ska vi knö in mer i detta. ;) Skämt åsido, så känns det här väldigt roligt och kreativt! Och det finns utrymme att vara precis så nördig jag har lust med och lära mig det jag hinner och orkar. Och jag har massvis med idéer på videos jag vill göra. Fast jag märker ju verkligen att jag behöver öva haha, det blir mest larv när jag blir obekväm framför kameran. Men vi alla är ju barn i början. To be continued helt enkelt! :)

Fotograf maria ekblad Nyföddfotografering i Göteborg
Jag har en youtubekanal som jag startat lite i smyg, men om ni vill se mina klipp först så kan ni gilla min facebooksida. Där kommer alltid allt jag gör upp först. :)

4 svar

  1. Kul att du börjat lite med video, det ser jag fram emot att följa! Använder Facebook så sällan nu för tiden så jag håller koll på din Youtube-kanal :) 

    Svar: Tack! Det är oerhört roligt att fotografera sådana där mörka och murriga bilder, men på sommaren dras man ju mer åt det ljusa. Färgen på löken fick mig dock att känna att de behövde lite mörkare bilder ;) 

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås