gravdifotografering göteborg; gravidfotograf göteborg; gravidbilder fotograf maria ekblad; gravidfotografering alingsås; gravidbilder studio; gravidkläningar;
bildvisning

Er bildvisning på zoom

Tack för senast. Nu är det snart dags att ni ska få se era efterlängtade bilder! På den här sidan hittar du allt du behöver veta inför din digitala bildvisning.

Att förbereda innan

Ni behöver kolla på Zoom-mötet via en dator. Det blir för litet och svårt för er att titta genom mobilen så tänk på att ha en dator tillgänglig.

länken

Länken mailas till er när mötet börjar. Vi har 45 minuter på oss från att mötet startar, så var noga med att logga in och hålla er tid.

Er budget

Fundera över vad ni är intresserade av innan och kika gärna igenom prislistan tillsammans en gång till. Den hittar ni  här! 

Hur går det till?

Under bildvisningen går vi igenom de bilder som blivit bäst från er fotografering. Jag har gjort en lätt redigering på dem så ni kan se hur de blir. De bilder som ni sedan väljer att köpa kommer jag att redigera lite extra efteråt (om det är något som behöver fixas).

Under bildvisningen går vi igenom alla bilder i lugn och ro, väljer ut era favoriter och jämför vilka ni tycker är bäst. Jag finns med och hjälper er att sortera!

betalning

Man kan betala med swish, kort eller faktura. Det är meningen att ni ska genomföra ert köp under bildvisningen, så var beredda på att välja vad ni vill ha.

Majoriteten av mina kunder betalar med swish eller kort, då får man också förtur i min redigeringskö.

Om ni vill betala med swish kan det vara bra att se över er beloppsgräns inne på er bank. 

barnfotografering Alingsås fotograf Maria ekblad studio ettårsfoto familjebilder
inramad tavla fotograf Alingsås
   prints.

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR

Jag erbjuder högupplösta digitala bilder från er fotografering men även vackra inramade tavlor, mindre bordsförstoringar och fotoböcker med fina omslag. Alla tavlorna printas och lamnieras av mig i studion. På så sätt kan ni få det bästa av två världar från er fotografering, eller enbart köpa det som passar er bäst!

Prisexempel 

Borsförstoringar 18 x 24 cm 650 kr

Inramad tavla inklusive ram i 40 x 50 cm 3000 kr

Bildpaket med 10 högupplösta digitala bilder 5000 kr

Bildpaket med 15 högupplösta digitala bilder 6500 kr

BIldpaket med 20 högupplösta digitala bilder 7500 kr

Fotoalbum 20 x 20 cm med 10 bilder i boken samt som högupplöst digitala bilder 6500 kr

Triplex med 3 bilder 3800 kr

gravidfotografering Göteborg

För dig som inte vill ha något på väggen från din fotografering  är mina fotoböcker och produkten Triplex väldigt populära bland mina kunder! Båda kan man välja vackra omslag i linne- eller sammetstyg, och man kan även skriva något på framsidan om man vill. Fotoböckerna finns i olika storlekar och Triplex finns som stående eller kvadrat. Triplex kan man ha liggande på en byrå eller välja att ha stående på en hylla. Det perfekta sättet att bevara sina minnen i.