fotograf maria ekblad ettårsfotografering i Göteborg
   diary.

Lediga tider för fotografering i vår

fotograf maria ekblad ettårsfotografering i Göteborg

Lediga tider för fotografering i vår

Det har verkligen varit högt tryck på bokningar för våren 2020, och jag tänkte därför passa på att informera om lediga tider under de kommande månaderna. Tack till alla er som har mailat hittills! Om ni inte hittar något svar från mig, glöm inte att kolla i er spam-mapp i mailen, för vissa av mina svar hamnar lätt i skräpkorgen.

fotografmariaekblad gravidfotografering i göteborg

Gravidfotografering

Det är få tider kvar i januari-mars, och april-maj börjar bokas upp. Väntar du barn i början av året är det hög tid att skicka en förfrågan nu. Vill du ha bilder vid körsbärsblomningen i april är det också viktigt att boka i god tid, då det är så få veckor träden blommar.
Här kan du läsa om och boka din gravidfotografering!

fotograf maria ekblad nyfoddfotografering i göteborg

Nyföddfotografering

För nyföddfotografering är det också väldigt få tider kvar i januari-mars, och april och framåt börjar bokas upp. Många väntar med att boka tills bebisen har kommit, och då kan tiderna vara fullbokade. Vid bokning bestämmer vi alltid ett preliminärt datum, och om något skulle göra så att det inte passar så flyttar vi fotograferingen. Så vänta inte för länge utan skicka en förfrågan nu för att försäkra er om en tid!
Här kan du läsa om och boka din nyföddfotografering!

fotograf maria ekblad ettårsfotografering i Göteborg

Bebisfotografering 4 månader – 1 år

För bebisfotograferingar har jag flera lediga tider under de kommande månaderna. Om ni gärna vill ha ett specifikt datum i anslutning till 1-årsdagen är det också bra att vara ute i god tid.
Här kan du läsa om och boka er bebisfotografering!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås