ettårsfotografering smash the cake tårta alingsås göteborg barnfotografering
   diary.

Barnfotografering Alingsås Göteborg » Smash the cake i olika färger

ettårsfotografering smash the cake tårta alingsås göteborg barnfotografering

Barnfotografering Alingsås Göteborg » Smash the cake i olika färger

Just nu är det många som bokar ettårsfotografering med smash the cake i studion, vilket är superkul. Men jag tänker att alla vet kanske inte vad det är för sorts fotografering eller att det finns som ett alternativ, och därför tänkte jag att jag ska berätta mer om hur det går till!

ettårsfotografering smash the cake tårta alingsås göteborg barnfotografering

En smash the cake-fotogafering är en ettårsfotografering i studion med extra fokus på att fira födelsedagen. Vi börjar fotograferingen med vanliga ettårsporträtt mot mina vanliga bakgrunder och vi fotograferar med flera olika ombyten. Efter det brukar jag också ta familjebilder och syskonbilder om man vill ha det.

Sedan är det dags för tårtkalaset, och det görs alltid i slutet av fotograferingen för att det brukar bli kladdigt. I fotograferingsavgiften för smash the cake så ingår det tårta, ballonger och dekorationer till fotograferingen. Tårtan är gjord på grädde och sockerkaksbotten, och går att få i flera olika färger. Förutom ballonger har jag även blomstergirlander som man kan hänga i bakgrunden.

barnfotgorafering alingsås; barnfotografering göteborg; ettårsfoto; smash the cake; ettårsporträtt; barnporträtt; fotograf mariaekblad

När barn smashar tårtan är det alltid väldigt olika hur de reagerar. Vissa älskar att kladda, och andra är lite mer avvaktande mot tårtan. Så som förälder får man vara beredd på olika reaktioner och kanske vara med och visa hur man ska göra. Ibland tycker barnen det är roligare att gegga i tårtan med en liten sked. Oavsett om ditt barn är en storkladdare och går loss totalt eller om hen är lite mer försiktig brukar det bli väldigt roliga och härliga bilder.

barnfotografering göteborg ettårsfotografering fotograf Maria ekblad

Vill du läsa mer om och boka din ettårsfotografering med smash the cake kan du göra det här!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås