NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Barnfotografering i Göteborg Alingsås » Sandra & Wouter

Barnfotografering i Göteborg Alingsås » Sandra & Wouter

Sandra och Wouter hörde av sig till mig och ville boka en barnfotografering med deras gulliga lilla son som då var några månader. Det tyckte jag var en utmärkt idé och vi hittade en tid som passade för fotografering i studion. Lucas var verkligen supergo och hade de största ögonen jag någonsin sett. Vi tog flera olika uppsättningar med bilder, dels mot vit fluffig pläd, dels mot min träbakgrund och också familjebilder tillsammans. Och du som läst här länge vet ju vad jag tycker om familjebilder, det viktigaste av alla bilder. För nu när det har gått några månader så har Lucas redan hunnit växa och utvecklas så mycket, att han kommer se så himla liten ut på bilderna tillsammans med mamma och pappa. Och när han själv är äldre kommer de bilderna vara de som betyder mest.

barnfotografering_sexmanadersfotografering_alingsas_fotografmariaekblad

amiljefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekblad

familjefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekblad Alingsås

familjefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekblad Alingsås

Under hösten 2022 kommer jag att flytta min studio till Alingsås, och vill du läsa mer om att boka barnfotografering i Alingsås hos mig, klicka här!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad