NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Barnfotografering i Göteborg » Benjamins ettårsfotografering med smash the cake

barnfotografering göteborg ettårsfotografering fotograf Maria ekblad

Här ser ni bilderna från en av mina senaste barnfotograferingar i studion, nämligen Benjamins ettårsfotografering med smash the cake! Det är roligt för jag har fotograferat Benjamin som nyfödd också, och det är så kul att skapa fina minnen till hans föräldrar även från ettårsdagen. Som vanligt med barnfotograferingar med smash the cake så börjar vi med vanliga ettårsporträtt. Vi fotograferade mot mina träbakgrunder och vit bakgrund, och på slutet kom tårtan fram för ett riktigt kladdkalas. Benjamins föräldrar hade valt ett blått färgtema på tårta och ballonger, vilket matchade nyföddbilderna då vi körde blått tema då också. Och visst tog det fram den blå färgen i hans ögon väldigt mycket!

Bejamin var först lite tveksam till kladdandet med tårtan när vi fotograferade, som barn ibland är. Men sedan när han fick en liten träsked blev det roligt. Skeden blev nästan det som var allra roligast! 😍

barnfotografering göteborg ettårsfotografering fotograf Maria ekbladbarnfotografering göteborg ettårsfotografering fotograf Maria ekbladbarnfotografering göteborg ettårsfotografering fotograf Maria ekbladbarnfotografering göteborg ettårsfotografering fotograf Maria ekbladbarnfotografering göteborg ettårsfotografering fotograf Maria ekbladbarnfotografering göteborg ettårsfotografering fotograf Maria ekbladbarnfotografering göteborg ettårsfotografering fotograf Maria ekblad Vill du läsa mer om barnfotografering i studion kan du klicka HÄR och vill du läsa mer om smash the cake kan du klicka HÄR!