diary.

Ettårsfotografering i Göteborg » Oliver

Ettårsfotografering i Göteborg » Oliver

Ett år med Oliver! 😍 För några veckor sedan så kom Oliver tillbaka för hans ettårsfotografering i studion. Jag har fotograferat hans mamma Noora när hon var gravid, och vi tog även nyföddbilder när han var bara några dagar gammal. Så det var så kul att träffas igen och följa upp med en ettårsfotografering. Samma röda gulliga hår och samma härliga personlighet, men nu som en busig ettåring som kunde gå och leka med klossarna. Det är roligt att flera och fler fotar bebisarna när de är större också. Det är ju en sak att kunna berätta för sitt barn när hen började gå och stå, men en helt annan sak att kunna visa!

ettårsbilder Göteborg bebisfoto Studio fotograf Maria Ekblad ettårsbilder Göteborg bebisfoto Studio fotograf Maria Ekblad ettårsbilder Göteborg bebisfoto Studio fotograf Maria Ekblad ettårsbilder Göteborg bebisfoto Studio fotograf Maria Ekblad ettårsbilder Göteborg bebisfoto Studio fotograf Maria Ekblad

Från fotograferingen ramades en av favoritbilderna in i en liten tavla med guldig aluminium-ram i 21 x 30 cm. Den kommer hänga med resten av liknande tavlor från de andra fotograferingarna hemma hos familjen.

ettårsbilder fotograf Maria Ekblad

Olivers mamma Noora la upp så fint på sin instagram med bilder från våra tidigare fotograferingar så vill också passa på att visa er från vår minisession med gravidfoto i studion och från Olivers nyföddfotografering. Visst har det hänt mycket? 😍 Så härligt att ha det sparat för alltid.

gravidfotografering Göteborg Maria Ekblad studionyföddfoto fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgnyföddfoto fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås