NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

2018 – Vecka 3

Dags för en sammanfattning för årets tredje vecka…

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Jag har gått en webbkurs i retusch, då jag vill fördjupa mina kunskaper i hudretuschering och har haft min lilla gulliga kollega bredvid mig. Dock surar hon för hon inte får ligga på min bröstkorg eller på tangentbordet, men lite svårt att jobba då.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Vi har umgåtts med våra bästisar och i något samtal så kom det upp något om glowsticks, och vi har sådana hemma sedan ett julklappsspel. Så då var det givet att använda sådana under hela middagen haha.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Alltså det är inte meningen att detta ska vara en väderleksrapport men Blöteborg… You’re breaking my heart med allt slask. Och så ser jag bilder på alla fotografer i Stockholm som verkar ha superfin snö och frost hela tiden och jag blir så avundsjuk haha.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Men snön har singlat ner under helgen, och då kastade vi oss ut på en långpromenad. Älskar knarret under skorna.

Tips, tankar och annat roligt

» Jag har nog skrivit om det förut, men jag är så glad att jag är igång med läsningen igen. Jag läste som en tok när jag var liten (plastade till och med in en bok för att kunna läsa i duschen en gång när jag var typ 10. 😂😂😂) men har tappat det lite på de senaste åren. Men nu är jag on fire. Så skönt att inte stirra in i en skärm hela tiden utan ta del av berättelser på annat sätt.

» Jag längtar till mars! Jag ändrade ju om i mitt socionomjobbande och gick ner i tid, men ska ändra om ytterligare då, så jag får fler hela dagar i studion. Ser så mycket fram emot det, allt arbetstid till företaget är guld värd för mig.

 

Förra året vid den här tiden hade jag en magisk gravidfotografering i vintervädret, spelade brädspel med vänner och var på konsert!