NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Gravidfotografering i Göteborg » Hanna

Jag har spanat länge på en glänta som jag har åkt förbi, och tänkt att den nog skulle vara fin för gravidfotografering. Jag älskar ju dött gräs, och de har klippt ner hela ängen på min favoritplats för gravidfotografering i Göteborg. Så därför har jag velat hitta ett nytt ställe. Så när det var dags för Hannas gravidfotografering så åkte vi dit, och jag är så glad vi gjorde det. Jag var lite nervös inför fotograferingen, för Hanna jobbar också som fotograf, men det var bara en fördel. Hon fattade precis mina instruktioner och när jag hade svårt att förklara mig (för jag blev så uppspelt av ljuset och att allt bara klaffade ;) ) så förstod hon precis. Vi hann med både gläntan och en sväng till havet. Eftersom det var vindstilla var det inga problem att fota vid vattnet. :)

Fotograf Maria Ekblad gravidfotografering i göteborg gravidklänningarFotograf Maria Ekblad gravidfotografering i göteborg gravidklänningarFotograf Maria Ekblad gravidfotografering i göteborg gravidklänningarFotograf Maria Ekblad gravidfotografering i göteborg gravidklänningarFotograf Maria Ekblad gravidfotografering i göteborg gravidklänningarHanna har gravidklänning nummer 7, kjol nummer 21 och topp nummer 24 från mitt  galleri med kläder man kan låna till gravidfotograferingen. :)

Du kanske också gillar…

.yuzo_related_post img{width:210px !important; height:200px !important;}
.yuzo_related_post .relatedthumb{line-height:16px;background: !important;color:!important;}
.yuzo_related_post .relatedthumb:hover{background:#ffffff !important; -webkit-transition: background 0.2s linear; -moz-transition: background 0.2s linear; -o-transition: background 0.2s linear; transition: background 0.2s linear;;color:!important;}
.yuzo_related_post .relatedthumb a{color:!important;}
.yuzo_related_post .relatedthumb a:hover{ color:}!important;}
.yuzo_related_post .relatedthumb:hover a{ color:!important;}
.yuzo_related_post .yuzo_text {color:!important;}
.yuzo_related_post .relatedthumb:hover .yuzo_text {color:!important;}
.yuzo_related_post .relatedthumb{ margin: 0px 0px 0px 0px; padding: 5px 5px 5px 5px; }

jQuery(document).ready(function( $ ){
//jQuery(’.yuzo_related_post’).equalizer({ overflow : ’relatedthumb’ });
jQuery(’.yuzo_related_post .yuzo_wraps’).equalizer({ columns : ’> div’ });
})