NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Känslan av skolstart

Känslan av skolstart

Augusti har nästan alltid inneburit nya tider för mig. Ny termin, ibland ny klass, nya pennor, block och ryggsäck. Nya salar och nya sociala sammanhang. Eftersom jag har pluggat 5 år efter gymnasiet så har skolstartskänslan alltid funnits med när det blir sensommar. Nu efter min examen i januari så finns det ingen tydlig markering som att en termin börjar, men det känns ändå som det är nya tider för mig.

Delvis för att jag har jobbat två dagar på mitt nya socionomjobb. Tidigare hade jag väldigt lång pendling till jobbet så nu kommer jag vinna 3 timmar varje dag på att inte behöva pendla så långt. Det blir ju en stor förändring med helt nya kollegor och en ny arbetsplats. Men det känns som det kommer bli superbra. ☺️

En till anledning till skolstartskänslan är att jag har flera spännande fotorelaterade saker inbokade i höst. Dels ska jag fotografera som second shooter tillsammans med några av mina fotografkollegor. Jag tycker det är så givande att vara andrefotograf, för jag lär mig så mycket varje gång. Jag har även 3 superspännande workshops inbokade, varav en känns som en once-in-a-life-time-grej och den andra workshopen har jag velat åka på i 3 år. Så det känns som augusti-oktober kommer bli fullt med nya och spännande saker!

Fotograf Göteborg Nyföddfotografering

Bilden är från ett supervackert bröllop på Tjörn som jag var med och fotograferade för ett tag sen. Ni får se mer bilder från det senare.

9 svar

  1. Men shit vad roligt med TRE workshops!!! Är den ena med Emelie Ohlson eller? Känns som att hon är den man verkligen vill gå en workshop med :D

    1. Ja, två stycken med henne och sedan en till med två grymma fotografer som jag är sååå peppad på! :D

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad