NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Vecka 49

Vecka 49

Hela veckan har varit mysig och det märks att julen börjar närma sig. Men jag gillar inte att jag knappt har hunnit blogga sedan förra sammanfattningen (vill ju inte det bara ska vara sådana inlägg) men så får det bli ibland. Just nu är det ju mycket att göra på alla jobb jag har inför julledigt.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg

Jag har bakat lussekatter med en kompis, och hängt i studion och ordnat leveranser av tavlor och fotoböcker till mina kunder från deras gravid- och nyföddfotograferingar. Det är verkligen tomteverkstad där nu, så roligt! Jag älskar att mina bilder hänger på väggarna i fler och fler hem.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg

På Instragram story la jag upp att jag provar en ny eyeliner som jag hoppas jag tål. Jag är ju den mest allergiska människa jag själv vet (tål en tvål, ett schampo, en handkräm…) men ACO har faktiskt riktigt bra grejer. Så hoppas på detta. Har ju haft eyeliner hela gymnasiet så att sminka mig som jag brukade det känns lite som att komma hem.

Jag har även varit på fest med julklappsspel!

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg

Idag är det min födelsedag. Jag blev väckt med sång och lussekatt och åkte sedan ut till mina föräldrar för det årliga gran-huggar-eventet (som råkade bli på min födelsedag i år). Jättemysig dag, och jag passade på att vlogga. Så en film kommer upp på min youtubekanal snart. :)

Tips, tankar och annat kul

» Jag har börjat längta så mycket till julledigt. Två jobbveckor kvar och det ska bli såå skönt med julmys, sovmorgon och tvserier under filten.

» Jag är så glad och tacksam för hur bra det har gått med företaget i år. Jag har börjat sammaställa år 2016 (även om jag kör juli-juni som år i företaget) och det är verkligen över min förväntan. Mer om detta kommer i min årssammanfattning men jag är så himla stolt och glad.

» Jag älskar julgranar! Är så glad för den lilla jag tog in idag och min platsgran i studion. Det lyser verkligen upp ett rum.

Ett svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad