gravidfotografering göteborg gravidklänningar
   diary.

Gravidfotografering i Göteborg » Eric & Anri

gravidfotografering göteborg gravidklänningar

Gravidfotografering i Göteborg » Eric & Anri

Nu vill jag dela med mig av en superhärlig gravidfotografering jag hade i somras. Eric och Anri var så himla fina, och vi hade massor att prata om då Anri är från Japan, och det visade sig att både jag och Eric har pluggat japanska. Jag och min fästman träffades ju när vi läste japanska på universitet i Göteborg, och har bott i Tokyo några månader så det var väldigt roligt.

Vi hade också perfekt väder under fotograferingen, så som det är när det är som bäst. Uppehåll, en gyllene solnedgång och allt det där som gör det så fint.

De valde en stor tavla i 60 x 40 cm med en tunn aluminumram i grönt från fotograferingen. Det är några av mina mest populära ramar, och finns i flera olika färger!

gravidfotografering göteborg gravidklänningargravidfotografering göteborg gravidklänningargravidfotografering göteborg gravidklänningargravidfotografering göteborg gravidklänningargravidfotografering göteborg gravidklänningar

gravidfotografering i göteborggravidfotografering i göteborg

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås