gravidfotografering göteborg fotograf Maria Ekblad studio gravidklänningar gravidbilder
   diary.

Gravidfotografering i studio Göteborg » Linda

gravidfotografering göteborg fotograf Maria Ekblad studio gravidklänningar gravidbilder

Gravidfotografering i studio Göteborg » Linda

Här kommer ett inlägg med Lindas fina gravidbilder! Linda hörde av sig till mig för att en av hennes vänner hade fotat gravidbilder hos mig, och hon ville ha liknande. Jag älskar när man märker att man går igenom kompisgäng, och det är så kul att förstå hur kunderna hänger ihop med varandra. Linda var en riktig stjärna på fotograferingen, och vi fotade med flera olika gravidklänningar och både sittande, liggande och stående bilder. 🌟 Den på pallen och den sittande på golvet är nog mina favoriter, vilka gillar du mest?

Glöm inte att boka in din egen gravidfotografering, sista månaderna på året bokas för fullt!

gravidfotografering göteborg fotograf Maria Ekblad studio gravidklänningar gravidbildergravidfotografering göteborg fotograf Maria Ekblad studio gravidklänningar gravidbildergravidfotografering göteborg fotograf Maria Ekblad studio gravidklänningar gravidbildergravidfotografering göteborg fotograf Maria Ekblad studio gravidklänningar gravidbilder

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås