NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Ny video » Gravidfotografering vid havet i Göteborg

Ny video » Gravidfotografering vid havet i Göteborg

Idag är det ju måndag, vilket innebär att det är en ny video ute på min youtubekanal! 😍 Jag är så himla glad att kunna visa er den här videon, för det var så länge sedan jag filmade en gravidfotografering. Det blir ju helt annat jobb än om man ska filma i studion, och nu passade vi på att använda drönaren också, så det blev extra roligt.

Gravidfotograferingen gjordes vid havet i Göteborg, på en av mina nya favoritplatser. En av mina bästa vänner skickade en snap till mig med denna platsen och skrev ”du måste åka dit” och det blev jag så glad för. Så gulligt med så engagerade kompisar att de rekar åt en. Så när jag och Anna planerade hennes gravidbilder så visste jag att jag ville åka dit, för om det såg så fint ut på Snapchat med en mobilkamera så borde det bli magiskt. Jag höll koll på vädret hela dagen, och mycket riktigt så fick vi en magisk solnedgång.

Anna väntar sitt första barn, och var så naturlig framför kameran. Det var lite svårigheter med vinden och hår i ögonen, som det nästan alltid är när man fotograferar vid havet, men det gick bra ändå! Gravidklänningen är för övrigt helt ny, och går att låna vid fotografering hos mig.

gravidfotografering-goteborg-gravidklanningar-fotografmariaekblad-solnedgang fotograf Maria Ekblad

gravidfotografering-goteborg-gravidklanningar-fotografmariaekblad-solnedgang fotograf Maria Ekbladgravidfotografering-goteborg-gravidklanningar-fotografmariaekblad-solnedgang fotograf Maria Ekbladgravidfotografering-goteborg-gravidklanningar-fotografmariaekblad-solnedgang fotograf Maria Ekblad

Vilken är er favorit?

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad