fotografmariaekblad nyföddfotograf i göteborg
   diary.

2018 – Vecka 23

fotografmariaekblad nyföddfotograf i göteborg

2018 – Vecka 23

Dags att sammanfatta en till härlig somrig vecka och kika lite på vad jag har haft för mig. :)

Nyföddfotografering i Göteborg fotograf maria ekblad

Jag har en ny kamera, Canon 5D mark 4, och ett nytt UNDERBART objektiv, och det här är en av de allra första testbilderna med dem. Jag har fotat på bländare 1,4 och är helt BLOWN AWAY över hur skarpt det är. Jag har haft samma kamera väldigt länge, och det är inte så jättestor skillnad på den och min back-up-kamera, men åh jag är verkligen kär i denna. Vill sova med den under kudden.

fotografmariaekblad nyföddfotograf i göteborg  Nationaldagen passade vi på att åka ut till min killes familj och grilla i deras trädgård.
fotograf maria ekblad nyfoddfotografering goteborg

Och appropå ny kamera, här är en bild på mig från i torsdags i en myggbonanza efter att ha spelat in en jätterolig video till min youtubekanal. Den kommer upp på måndag, jag längtar efter att visa er. Kan säga det innehåller test av kameror, en ljuvlig gravidfotografering, en ny superfin gravidklänning och fler mygg än jag någonsin upplevt typ.

fotografmariaekblad nyföddfotograf i göteborg

Och helgen avslutades med häng hemma hos mina föräldrar, med bad i sjön, grill och smultron. Jag älskar att maj och juni har varit så himla somriga. Skulle det börja regna nu är man ändå lite påfylld av allt som sommaren innehåller (även om jag gärna vill ha fler fina dagar såklart).

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås