NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Januari genom bilder

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Januari genom bilder

Dags att titta på januari genom olika snapshots. Denna månaden blev ju inte som vi hade tänkt oss, men den började ju fint.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Två som gick in i tredje trimetern och det firades med en liten bild!

barnfotografering göteborg fotograf Maria ekblad

Jag var tillbaka i studion efter julledigheten och hade barnfotograferingar, nyföddfotograferingar och gravzdfotograferingar! Här är en sneak peak på Benjamins ettårsfotografering.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgVi fick hem små små små gulliga kläder. Att vi ska ha en liten person som bor i de här snart. 😍

fotograf Göteborg

Vår bebis kusin kom och vi fick träffa honom. Är redan så kär. Här har jag en bebis i magen, och en på! 🥰

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgOch sedan hände ju allt jobbigt som jag skrev om i mitt förra blogginlägg. Och efter det, har det bara varit fokus på att vila.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Eftersom jag inte har kunnat jobba har min älskling hjälpt mig att göra klart leveranser till kunder. Så himla snäll. <3 Så de sista tavlorna här är Limited edition by David haha.

Nu framöver kommer jag inte att jobba något fram till föräldraledigheten. Så till dig som vill veta när jag börjar fota igen efter bebisen, så gå med på min maillista! Det är där det kommer komma ut allra först. Det kommer också vara lite tystare här framöver ett tag, förutom de inlägg jag redan har schemalagt.

  Ditt för- och efternamn:

  Din epost:

  Vad heter Sveriges huvudstad? (För att bevisa du inte är en robot)

  yours truly

  I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

  nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad