diary.

Ny gravidklänning i studiongarderoben

Ny gravidklänning i studiongarderoben

Igår passade jag på att rensa bland mina gravidklänningar mellan fotograferingarna. Det känns som en typisk hösttermins-grej att göra, ut med det gamla och in med det nya. Jag har så mycket som inga kunder väljer och då vill jag hellre ha plats i studion. Bland annat för den här skönheten, som jag precis har fått hem. Det är ytterligare en sådan supervacker cotoure-gravidklänning som jag har köpt till studiogarderoben, som man kan låna vid gravidfotografering hos mig. Mina andra tre fluffiga är ju så populära så jag vill gärna addera ytterligare en till. Den är handgjord och i så fint material. Dock blev jag lite besviken att det var fjädrar på, jag trodde det var någon sorts tyg faktiskt. Men nu när jag har den så får jag ju använda den i många år tänker jag. Det ska bli så kul att se vem som är den första gravidkunden som provar denna!

gravidfotografering gravidfoto göteborg fotograf Maria Ekblad gravidbilder gravidfotograf gravidklänningar

Ytterligare en sak som är rolig med den är att jag har köpt den enbart med pengar som jag har dragit in på min youtubekanal.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås