Nyföddfotografering i Göteborg syskonbilder familjebilder
   diary.

Nyföddfotografering i Göteborg » Samuel

Nyföddfotografering i Göteborg syskonbilder familjebilder

Nyföddfotografering i Göteborg » Samuel

Äntligen kan jag visa er bilderna från Samuels nyföddfotografering. Jag har träffat Marie och Jonas sedan de var gravida med Hugo, och sedan fotograferat hans nyföddbilder, och även när Samuel låg i magen. Så det var så fint att träffa dem igen i min studio i Göteborg och sluta cirkeln med Samuels nyföddbilder! Det var så roligt att träffa Hugo igen och se hur han har växt också. Så himla mysig liten kille. Här kan ni se exempel på en komplett nyföddfotografering, med enskilda bilder på beanbagen (de med blå bakgrund), porträtt i rekvisita (hinken och skålen), syskonbilder och familjeporträtt.

Slutresultatet kommer bli en fotobok med linneomslag och även en modul med konstplattor med tre olika tavlor, som kommer hänga bredvid Hugos nyföddbilder.

Nyföddfotografering i Göteborg syskonbilder familjebilderNyföddfotografering i Göteborg syskonbilder familjebilderNyföddfotografering i Göteborg syskonbilder familjebilderNyföddfotografering i Göteborg syskonbilder familjebilderNyföddfotografering i Göteborg syskonbilder familjebilderNyföddfotografering i Göteborg syskonbilder familjebilder

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås