diary.

Nyföddfotografering i Göteborg » Tara

Nyföddfotografering i Göteborg » Tara

Denna lilla goding vid namn Tara fotograferade jag nyföddbilder på för ett tag sedan. Jag hade fotat bilder på Tara i magen och det var så roligt att få följa deras nyblivna lilla familj. Under fotograferingen hann vi med både bilder på beanbagen (de översta), bilder i rekvisita, svart bakgrund samt familjebilder. Jag tycker speciellt om bilderna i taco pose, det vill säga de där Tara är ihopkurad och hennes små fötter sticker fram. Det är en pose som är väldigt unik för de allra första dagarna, då bebisarna snabbt blir för ”utsträckta” och oviga för att kunna göra den (jag kan iallafall inte ligga så utan att bryta höften haha ;), men om man är nyfödd och nyss varit ihopcurlad i magen går det fint.

Som jag skrev i det tidigare inlägget blev det en stor fin tavla på den sista bilden i familjens hem, men även digitala bilder och en vacker fotobok i linne med föräldrarnas favoritbilder i från denna fotograferingen. :)

Fotograf maria ekblad nyföddfotografering i göteborg

Jag älskar verkligen dessa bilderna för jag tycker nyföddtiden är så speciell. Ser så mycket fram emot vårens alla bebisar. Bring ’em on! <3

2 svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås