diary.

Vecka 51

Vecka 51

Julveckan! Massor av mys, mycket att göra men också vilande. :)

Fotograf Maria Ekblad nyfoddfotograf i Göteobrg

Solen har äntligen behagat att titta fram lite. Jag ser så mycket fram emot att fota i bra ljus. Det har verkligen varit supertrist på sistone! Jag blir så påverkad av vädret, tycker det är hemskt att behöva tända alla lampor hemma klockan 12.30 för ljuset aldrig kommer. Men nu har det ju äntligen vänt!

Fotograf Maria Ekblad nyfoddfotograf i Göteobrg

Nörden i mig blev så glad för den här Pikachun i julmössa! Haha, jag har letat i flera veckor men fick tillslut tag på en. Och den skarpögde kanske kan räkna ut vad som är min senaste stora investering i företaget. Jag har funderat hela hösten på detta och är så peppad! :D

Fotograf Maria Ekblad nyfoddfotograf i GöteobrgJulafton firades med familj och nära och kära. Jag tog knappt några bilder, har bara låtit kameran vara och njutit. :)

Fotograf Maria Ekblad nyfoddfotograf i Göteobrg

Och nu har Den Stora Ledigheten slagit till. Jag tycker alltid att hösten är lång och de sista veckorna är alltid supermycket att göra. Så när jul kommer så passar det mig alltid perfekt, och jag går i ide några dagar. Sover extra länge och gör inte många knop. Så skönt.

Tips, tankar och annat

» Nej jag kommer inte på något alls faktiskt! Hjärnan är avstängd. Nu ska jag läsa vidare i min fantastybok och äta en till lussekatt. God fortsättning på er! :D

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås