diary.

Vår islandsresa

Vår islandsresa

Vår helg på Island var så mysig! Jag var ju på Santorini med Emelie och ett gäng tjejer i oktober och nu skulle Emelie åka dit tillsammans med Sandra för att reka platser till fotograferingar hon ska ha där. Jag har velat åka dit hur länge som helst, men Emelies kommande workshop där kan jag tyvärr inte gå på, så jag och Johanna (som jag träffade på Santorini) hängde med dit över helgen. :D

Vi hade en så himla bra helg. Jag flög upp till Stockholm och mötte dem där, och sedan åkte vi direkt till hotellet på fredagen. Island är ju ett så otroligt vackert land, jag gick runt som emojin med hjärtan till ögon hela tiden. Hela helgen bilade vi runt och alla hade egna stylade fotograferingar bokade på så himla vackra platser. Här får ni se en liten sneak peak från min fotografering med Ása och Andri vid vattenfallet Skógafoss.

En av dagarna hade vi inbokat att vi skulle rida islandshästar också innan vi åkte och fotade, och jag satt upp på den lilla hästen och blev ledd runt inhägnaden. Jag har bara suttit på en häst en gång innan och är väldigt rädd när jag inte är på marken, så jag gav det verkligen ett försök men jag kände att det var för läskigt, så jag gick tillbaka till hotellet medan de andra red haha. Här har ni i alla fall bildbevis på att jag gav det ett försök. ;)

FotografMariaEkbladNyföddfotgorafi Göteborg

Så underbart vackert, kan knappt fatta jag har haft en fotografering här…

Nyföddfotograf i Göteborg Maria Ekblad

Så fina! <3

FotografMariaEkbladNyföddfotgorafi Göteborg

Det blev mycket chips och snapchat i bilen. ;)

MariaEkbladNyföddfotografiGöteborg

Livrädd tjej haha. Men jag försökte iallafall! Tack Sandra för bildbeviset.

6 svar

  1. Starkt jobbat av dig att ge det ett försök tycker jag :) I övrigt dör jag rätt mycket av avundsjuka på hela den här resan!!!

  2. sv: Jaa! :) Det var ett självklart val. Längtar sååå, vill ha maj nu :D
    Ska du fotografera många bröllop i år? :)

    Önskar dig en trevlig helg!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås