nyföddfoto alingsås
   diary.

Mars genom bilder

nyföddfoto alingsås

Mars genom bilder

Här kommer mars genom mobilbilder som inte har fått vara med tidigare!

 

gravidfotografering Alingsås

Nu i mars har det verkligen exploderat med kunder i studion. Superkul! Jag har haft så många gravida, barn och bebisar som har fotograferats. Här är fina Isma och hennes man som fotograferade gravidbilder.

nyföddfoto alingsås

En av alla gulliga små nyfödda jag har fotograferat i studion. Jag kör mycket inlindat på bebisarna, och de tycker det är så mysigt. Det påminner ju om att vara i magen, så man förstår att de tycker om det!

fotograf alingsås

Och sedan har jag kört många bildvisningar på zoom. Man kan alltså välja om man vill komma till studion och titta på bilderna efter fotograferingen eller ha ett digitalt möte. Perfekt för de som åker lite längre.

fotograf alingsås

Vi har hämtat pizza från Milano, som är favoritstället för nästan alla i Alingsås. Perfekt kväll, barnet sov, vi hade god pizza och Robinson hade premiär.

knatteplock

Jag har bakat grötpinnar från Knatteplock. Perfekt mellis att ha i frysen. Fast hemma kallar vi dem för järnbröd för jag glömmer det riktiga namnet hela tiden haha.

alingsås

Vårtecken har skådats. Trots att det kom snö hela tiden.

Vi var på överraskningsfest för vår vän som fyllde 40. Vi var 30 personer som hoppade fram och skrek grattis när han kom hem från jobbet. Han blev helt överraskad så det var jättekul. Hans fru (på bild) hade gjort superfina tårtor, de var verkligen som bröllopstårtor.

nyföddfotografering alingsås

Och till sist har jag fått choklad två gånger av mina gulliga kunder i studion. Så himla snällt, jag blev så överraskad. 🥰

 

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås