diary.

Familjefotografering & barnfotografering i Göteborg » Hadjere och familj

Familjefotografering & barnfotografering i Göteborg » Hadjere och familj

Här är en av alla fina familjer jag har fotograferat i studion. Hadjere kontaktade mig och berättade att hon ville göra en barnfotografering och familjefotografering för att få fina bilder till väggarna där hemma. Och det ordnade vi! Vi fotograferade barnen först på flera olika bakgrunder, med enskilda bilder och syskonbilder. Sedan så fotograferade vi familjebilder och Hadjere lånade en av mina mest populära klänningar från lånegarderoben i studion. Två av dessa bilder förstorades stort och hänger nu på väggen i deras hem. Så fint att de går förbi detta varje dag och kan minnas hur deras familj var exakt just då!

branfotografering göteborg fotograf maria ekblad syskonbilderfamiljefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekbladfamiljefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekblad

Vill du också fotografera dina barn eller hela familjen? Läs mer om barnfotografering med mindre barn i Göteborg här och familjefotografering med större barn här!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås