diary.

2018 – Vecka 1

2018 – Vecka 1

Nytt år och dags för veckosammanfattningarna igen! :D Jag tappade visst bort mig ett tag förra året, men tycker det är mysigt att kunna blogga lite blandat från min vardag, och också kunna titta tillbaka.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg

Året firades in i Sälen med släkt och familj. <3 När jag var tonåring hade jag alltid fomo för att missa någon fest som ”alla” var på, och även om det är superkul att fira med vänner så tycker jag det är så mysigt!

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg

Det var två år sedan jag var i stugan i Sälen och snön har lagt sig som bomull runt mitt lilla hjärta. Det har verkligen varit så skönt att bara hänga runt i samma stickade tröja, sovmorgon OCH sova middag och läsa deckare framför brasan.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg

Vi har även åkt massor med skidor! Det är nog den enda sporten som jag verkligen tycker om och känner mig hemma med. Plus det är sjukt roligt att göra ihop med sin pojkvän.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

När vi kom hem så har vi passat på att ta tag i lite sådant som man tänkt länge. Bland annat fick Casper och Lyra ett nytt katt-träd, för det förra var sönderklöst och hade gått av. Så nu är båda nöjda och glada över nya klösmöjligheter. ;)

Tips tankar och annat kul

» Alltså jag tittar inte så mycket på tv, men det har jag ju gjort nu när vi varit i Sälen. Och blev verkligen förvånad över att det är reklam för ÅTTA olika casinon på en reklampaus!? Okej att de betalar bra men var ligger moralen i detta. Helt sjukt.

» Idag fotograferade jag även årets första nyföddfotografering! Även om det känns lite tråkigt att mysiga julledigheten är över så var det roligt att vara tillbaka i studion och det var så fina storebröder tillsammans med sin nya lillebror. :’)

Förra året så var jag nyklippt, jag fotograferade vintriga gravidbilder och jag höll på att lära mig min nya storformatsskrivare. 

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås