gravidfotografering göteborg
   diary.

Vecka 29

gravidfotografering göteborg

Vecka 29

gravidfotografering Göteborg fotograf Maria Ekblad

Wow, nu är det TREDJE TRIMESTERN! Vilken milstolpe! Och alltså min MAGE! Det känns som den har exploderat bara senaste veckan. 😂 Jag vet jag har skrivit det nästan varje vecka men jag blev helt chockad när jag såg denna bilden. Jag tänkte att ”nu kanske jag har tillräckligt stor mage för att fota rakt framifrån” och eh ja. Det kan vi väl lugnt säga. 😍 Det är roligt för denna veckan fick jag verkligen till en bild som jag älskar. Det går lite olika bra olika veckor, men jag vet att jag kommer vara tacksam för alla bilder jag har fotat senare. Mina favoriter hittills utöver denna har varit vecka 19, vecka 22, vecka 23 och vecka 25. Det är roligt, jag som har så många gravidklänningar i studion som jag och mina kunder älskar att fota dem i, jag har själv dragits lite mer till egna kläder och lite mer neutrala bilder, med mycket fokus på magen. Men jag har ju några veckor kvar, och har flera bilder till jag ska fotografera har jag tänkt. 🥰

Som sagt, tredje trimetern är här och Skuggan känns nu jättestor. Hon har börjat sparka verkligen över hela magen, och uppe vid revbenen. Än så länge så är det ganska mjukt men jag kan föreställa mig att man blir öm senare. Jag märker också att om jag sitter med dålig hållning så känns hon lite under revbenen ibland, beroende på hur hon ligger haha. Så märklig känsla. Jag blir mer och mer tacksam för att jag känner hon rör sig varje dag, så keep up the good work bebis.

Vi har fortfarande inte börjat med inköp av vagn och babyskydd, men däremot fick jag ett stresspåslag och såg till att köpa ännu mer kläder till basgarderoben för henne. Vi hade bara några bodies innan och några byxor, men nu har vi köpt även strumpor, någon lite tjockare tröja, en liten overall i fluffigt tyg och flera mössor. Så om hon skulle komma nu har vi iallafall kläder för att kunna åka hem från BB med henne. Men resten får vi ta tag i snart, vi har bara haft så mycket annat på gång den här veckan.

I övrigt så mår jag fortsatt bra! Jag märker dock att jag börjar ha svårt att nå saker på golvet, och det är så irriterande. Jag är ju van att kunna röra mig fritt, och jag hade någon dag då jag kände att jag tappade allt på golvet hela tiden. Mobilen minst 8 gånger (tur det var på en matta haha), brev, AirPods och annat. Jag höll på att bli galen för jag KAN ju ta upp saker men det är inte bekvämt. Annars känner jag mig väldigt som vanligt, och är fortsatt tacksam för det. Det är ju så i livets lotteri, man får vissa saker. För oss tog det lång tid att få till en bebis, men jag har mått väldigt bra hela graviditeten hittills. 💗

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås